Sport
Mihai Roman îşi anunţă revenirea pe teren: “Domnul Rotaru m-a ajutat, e un om de nota 2000”

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Roman (29 de ani), a anunţat că va reveni pe teren în curând, după aproape un an şi jumătate se absenţă cauzată de probleme cardiace destul de serioase. Vârful oltean spune că a fost ajutat enorm de finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru, care, pe lângă salariul pe care i l-a plătit în această perioadă, l-a ajutat şi cu intervenţia chirurgicală la inimă, care l-a ajutat să mai poată juca fotbal. 

„Sunt fericit că pot să joc fotbal din nou. Totul a decurs bine după intervenția de la Viena și în două săptămâni pot să intru la antrenamente. Îi sunt foarte recunoscator pentru tot domnului Rotaru, un om de nota 2.000, care m-a susținut în toată această perioadă de pauză și mers la doctori. M-a plătit normal, m-a ajutat cu tot ce s-a putut și îi mulțumesc din suflet. Oricum eu nu am stat de tot, am făcut mișcare și am fost chiar vicecampion național la padbol, fotbal-tenis. Deci de la prima participare în turul României m-am clasat pe locul doi. Abia aștept acum să revin la treabă și important e că pot să joc fotbal”, a spus Mihai Roman pentru Prosport. 

 

Mihai Roman a venit în 2017 la Universitatea Craiova şi a jucat 40 de meciuri, marcând 4 goluri şi oferind tot atâtea pase decisive. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.