Sport
Mihai Bobonete îl atacă pe Dan Petrescu: „Ia-o, moșule, mai ușor”

După finalul partidei cu Astra, tehnicianul campioanei a făcut mai multe aluzii la adresa Craiovei. Acesta lucru l-a supărat pe actorul Mihai Bobonete, unul dintre cei mai mari fani ai Științei.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, actorul Mihai Bobonete și-a expus părere cu privire la declarațiile lui Dan Petrescu: „Bursucul e bun, dar nu se dezice de stilul unic al antrenorilor români sau mai bine spus al fotbalului de la noi. Omul face egal cu Astra și la conferință de presă, în loc să comenteze meciul prost făcut de ai lui, el avea probleme cu oltenii.

Că Budescu și Alibec n-au jucat la fel cu oltenii,că în meciul cu Gazul,a luat ăla roșu,că arbitrajul … Miza e mare,mai sunt meciuri puține,înțeleg tensiunea dar să nu uităm de profesionalism și diplomație, ia-o moșule mai ușor și vezi mai bine de curtea proprie. Așteptăm totuși o conferință de presă,nu lacrimi și oftică! Sunt semne clare că anul asta…e anul ăla!”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.