Sport
Mihai Bălașa speră ca greșelile individuale să dispară din jocul Universității

Înainte de partida cu Astra Giurgiu, Mihai Bălașa a răspuns întrebărilor ziariștilor și a recunoscut că au existat mai multe greșeli individuale din partea alb-albaștrilor. 

Bălașa a prefațat partida cu Astra și speră ca Universitatea să-și repare jocul defensiv: „Ne așteaptă un meci foarte greu, cu echipă destul de bună, venim și după o perioadă lungă fără meciuri oficiale, dar sperăm să fie bine. Pe Denis îl cunosc foarte bine, dar nu am o preferință pe cine aș vrea să am adversar. Nu am nicio revanșă să iau după greșeala din campionat cu ei, eu sper doar să câștigăm. O să luăm fiecare meci în parte, nu ne gândim deja la meciurile cu Botoșani sau CFR. Nu simțim neapărat o presiune, toate cele 8 meciuri sunt foarte importante, o să luăm totul pas cu pas. Am lucrat ambele faze la antrenamente, mister a venit de puțin timp și a trebuit să lucrăm mult. Cred că avem un grup foarte unit, foarte puternic și sperăm să facem lucruri frumoase. Ne dorim să nu mai avem greșeli individuale, iar campionatul se câștigă cu o apărare bună, dar o defensivă bună începe din atac. Nu am mai avut niciun sezon cu atât de multe greșeli personale, dar consider că au fost benefice și am avut de învățat după ele.”

 

În sezonul regulat, Universitatea și Astra și-au împărțit victoriile. Pe 23 august 2019, Știința a obținut cele trei puncte, după ce a învins cu 1-0, grație golului marcat de Nicușor Bancu, în minutul 69. Cu același scor a câștigat și echipa giurgiuveană, în retur. Pe stadionul „Marin Anastasovici”, Denis Alibec a înscris unicul gol al partidei. 

Sezonul viitor nu o va prinde pe Astra Giurgiu în competițiile europene, chiar dacă Budescu și compania vor duce echipa pe un loc care să le permită accesul, întrucât giurgiuvenii nu au primit licența UEFA. În acest moment, Craiova este la 4 puncte distanță de Astra, însă are de recuperat un handicap de 7 puncte față de CFR Cluj, însă oltenii au un meci mai puțin. 

De remarcat ar fi că Universitatea Craiova are trei meciuri extrem de importante. Dacă Bancu și compania reușesc să câștige următoarele trei meciuri, Astra, Botoșani și cel cu CFR, oltenii ar putea trece pe primul loc, dar cu condiția ca echipa din Gruia să piardă duelul cu Botoșani și, bineînțeles, partida cu Universitatea Craiova, de pe teren propriu.

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.