Sport
Mihai Bălaşa, la prima conferinţă de când a venit în Bănie: „Am fost fericit când am auzit de interesul Craiovei şi a fost uşor să aleg”

Mihai Bălaşa şi-a ales numărul 33 la Universitatea Craiova, echipă pentru care a debutat deja, în meciul de la Botoşani. La prima conferinţă de presă în Bănie, fundaşul  de 24 de ani a spus că i-a fost uşor să aleagă Ştiinţa, fiind fericit să audă de interes pentru el, iar adaptarea a fost uşoară şi rapidă, fiindcă noii colegi l-au ajutat în acest sens.

"Negocierile au fost scurte, am fost foarte fericit să aud că oamenii de la Craiova au fost interesaţi de mine şi a fost uşor de ales. În primul rând vreau să mă integrez foarte bine la Craiova şi cred că deja am făcut-o, fiindcă băieţii m-au primit foarte bine şi le mulţumesc pe această cale. Mă bucur doar că am ajuns la Craiova. Nu vreau să vorbesc despre FCSB. Nu sunt chiar sută la sută, dar uşor-uşor o să fiu, fiindcă am venit de la FCSB, unde am jucat puţin şi nu am ritm de joc, dar îl voi căpăta treptat. Sper ca suporterii să mă primească bine, dar dacă voi juca acasă trebuie să-mi fac treaba cât pot de bine şi să-mi ajut echipa." a spus Bălaşa.

Despre meciul cu Astra, stoperul a declarat: "Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă organizată, cu jucători valoroşi, care va veni aici să câştige. Dacă o să facem ce ne cere Mister  şi vom avea o atitudine bună cu siguranţă o să luăm cele 3 puncte. Nu ştiu dacă voi juca, este o concurenţă benefică pentru echipă cu Kelic, Acka şi Tiago"

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.