Sport
EXCLUSIV: Mihai Bălașa, debut pentru Știința: „Ne vom bate pentru campionat”

Fundașul venit de la FCSB, Mihai Bălașa, a debutat pentru Universitatea Craiova și anunță că are planuri mari aici. 

Bălașa a intrat în minutul 46 și a avut o evoluție solidă în partida cu FC Botoșani: „Mă bucur foarte mult că am debutat și că am ajutat să luăm un punct, care, sper eu, să fie benefic. Mă simt bine aici, colegii m-au primit bine, sper să rămânem cât mai mult timp împreună. Ușor, ușor, sper să apară și automatismele.”

 

Fundașul crede că Universitatea se poate lupta pentru titlu: „Mulțumesc suporterilor că m-au primit bine. Din păcate, am pierdut din pregătire, dar voi pune la punct și acest aspect. Din păcate, nu meritam să ieșim din Europa, dar acum ne concentrăm pe campionat. Craiova se poate înscrie în lupta pentru campionat, mai ales că CFR și FCSB vor juca și în Europa, cu siguranță vom fi o candidată pentru titlu.”

 

Bălașa speră să revină și la naționala condusă de Cosmin Contra: „În primul rând, mă gândesc să mă pun la punct fizic și dacă voi juca bine, voi fi și convocat la națională.”

 

În vârstă de 24 de ani, Mihai Bălașa,  a fost adus la Universitatea Craiova de la FCSB în schimbul a 100.000 de euro și are un contract valabil pentru o perioadă de 3 ani, plus opțiunea clubului pentru încă un an.

 

sursă foto: digisport.ro

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.