Sport
Meza Colli se va despărți de Universitatea Craiova

Paraguayanul César Meza Colli (28 de ani) se va despărţi definitiv de Universitatea Craiova. Fotbalistul nu a impresionat în Bănie și a fost împrumutat în ultimul sezon. 

Împrumutat în sezonul trecut la Keşla, în Azerbaidjan, Meza Colli a marcat 4 goluri în 19 partide. Conform azerisport.com, gruparea azeră a înaintat deja o ofertă pentru achiziţionarea definitivă.

 

„O să plec în România, pentru că mai am un an de contract cu Universitatea. Apoi, vom vedea. Totul va fi clar. Mai am timp până în august să merg în România, dar pentru început voi merge în Paraguay. Mă simt bine în Azerbaijdan”, a spus sud-americanul pentru presa azeră. De asemenea, presa azeră mai scrie următoarele:  „Tarlan Ahmetov l-a transformat în piesa lipsă de care echipa avea nevoie. Şi pentru Meza, Keşla este cea mai bună variantă”. Colli a strâns 17 apariții în tricoul Universității Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.