Sport
Mesajul lui Eduard Novak pentru sportivii români de la Jocurile Olimpice

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a ținut să le transmită un mesaj special sportivilor români de la Tokyo. 

Dragi sportivi, a sosit momentul adevărului. V-aţi sacrificat din viaţă patru ani şi acum a venit timpul să demonstraţi. V-aţi sacrificat luni întregi în cantonamente toată ziua, pe când prietenii voştri erau în altă parte, însă voi aţi dorit întotdeauna să deveniţi campioni.

 

Tokyo 2020 este al vostru. Fiţi puternici şi arătaţi să sunteţi nişte campioni! Vă urez mult succes. Sunt alături de voi.  Personal, o să am o ocazie uriaşă de a reprezenta ţara şi ca ministru, şi ca sportiv la Jocurile Paralimpice. Sunt foarte fericit şi cu siguranţă o să dau tot ce pot ca să obţin o medalie la aceste Jocuri. Indiferent de câte medalii vom câştiga, important este că sunteţi acolo, veţi reprezenta ţara şi este o mândrie pentru voi că aveţi această şansă. Vă aşteptăm cu braţele deschise şi vă iubim. Aveţi grijă de voi,” a declarat Eduard Novak. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.