Sport
Meciul Ştiinţei cu CSM Reşiţa, din Cupa României, se va juca la Craiova, la nici 24 de ore după partida echipei lui Mititelu!

Aşa cum Lupa a prezis încă de la tragerea la sorţi, meciul dintre CSM Reşiţa şi Universitatea Craiova, din 16-imile Cupei României, se va disputa în Bănie, pe stadionul "Ion Oblemenco". Bănăţenii nu au plătit pentru o nocturnă mobilă, iar solicitarea lor, de a decala meciul aşa încât să se poată juca la lumina zilei, nu a primit răspuns pozitiv de la FRF, televiziunile stabilind ora de start.

Interesant este că meciul CSM Reşiţa - Universitatea Craiova este programat miercuri, 25 septembrie, de la ora 18.45, adică la mai puţin de 24 de ore după disputarea partidei FCU Craiova - U Cluj, din aceeaşi fază a competiţiei. Ambele jocuri sunt programate pe stadionul "Ion Oblemenco". 

Abonamentele pe stadionul "Ion Oblemenco" la meciurile Ştiinţei nu sunt valabile pentru jocul cu Reşiţa, deoarece bănăţenii sunt organizatori. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.