Sport
Meciul cu Tbilisi se vede la TV! Cine transmite jocul din Europa League

Joi, de la ora 20:00, Universitatea Craiova debutează în noul sezon al competițiilor europene. Locomotive Tbilisi este adversara Științei din primul tur preliminar UEFA Europa League. 

DigiSport este postul care va transmite jocul din Europa League. Ultimele jocuri europene ale Locomotivei Tbilisi, echipă înființată în 1936, au fost împotriva FC Etzella Ettelbruck (Luxemburg). Atunci, georgienii au fost eliminați din Cupa UEFA Intertoto din cauza regulii golurilor din deplasare. A fost 2-2 pe terenul lui Locomotive, iar returul s-a terminat 0-0.

 

Viitoarea adversară a Științei se poate lăuda cu trei Cupe ale Georgiei, în sezoanele 1999-2000, 2001-2002 și 2004-2005. A fost finalistă în sezonul precedent, pierzând în ultimul act, scor 3-1, în fața rivalei locale Saburtalo.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.