Sport
Meciul Astra - Universitatea Craiova a fost amânat

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, din prnultima etapă a play-off-ului, programat sâmbătă, de la ora 21, a fost amânat, după ce la Universitatea Craiova au fost descoperite cazuri de coronavirus. Protocolul prevede ca alb-albaştrii să efectueze noi teste sâmbătă, iar duminică vor fi primite rezultatele. Probabil că meciul Astra - Craiova se va disputa o dată cu jocul FCSB – CFR Cluj, pe 28 sau 29 iulie.

După testele efectuate luni, team-managerul grupării din Bănie, Lucian Pretorian (38 de ani), a fost găsit pozitiv, iar antrenorul Cristiano Bergodi a avut test neconcludent.

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați” a fost comunicatul clubului din Bănie.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.