Sport
Meci nebun între Ştiinţa 2 şi Cetate în derby-ul Doljului (L3, S3)

Echipa a doua a Universităţii Craiova şi Tractorul Cetate au oferit un spectacol fotbalistic în meciul de pe stadionul Extensiv, în direct la Oltenia TV. Scorul a fost 3-2 în favoarea Ştiinţei mici, golul victoriei venind la ultima fază.

Partida din Bănie a început în forţă, iar puştii Ştiinţei au deschis scorul în minutul 11, când Alin Ţegle a şutat de la aproximativ 20 de metri, iar mingea a fost scapată de goalkeeper-ul Popescu. De o gafă au profitat şi oaspeţii, iar, la un minut distanţă, Vasilică a egalat la 1, după ce şutul său nu a fost respins de Poenaru.

Ultimul gol al primei părţi a fost înscris de fundaşul craiovean Cosmin Dobre, în urma unei aglomerări în careu. Pauza a adus o injectare de adrenalină în jucătorii de la Tractorul, iar aceştia au avut mai multe ocazii. 

Minutul 75 a adus egalarea pe tabelă. Atacantul Coca a marcat, iar partida se ducea spre o remiză.

La ultima fază a jocului, Jovan Markovic, introdus la pauză, a marcat la o fază fixă şi a dus prima victorie a "satelitului" în acest sezon pe teren propriu, scor 3-2, cu fosta campioană a Doljului.

 

 

Universitatea Craiova II: David Poenaru – Florin Borța, Cosmin Dobre, Adrian Juncu, Ionuț Mitran, Alin Țegle, Robert Petre, Ionuț Popescu, Marian Danciu, Raoul Baicu, Octavian Popescu. Au mai intrat: Markovic, Vlădoiu, Preduţ şi Trancă.

 

Tractorul Cetate: Daniel Popescu – Robert Stancu, Robert Mohora, Cătălin Ion, Răzvan Doman, Ștefan Pîrvuleasa, Cătălin Brebenel, Giani Stoichițoiu, Eduard Popescu, Costibel Vasilică, Marian Coca. Au mai intrat: Rupa, Sărăcin şi  Puţintelu. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.