Sport
Meci nebun între Ştiinţa 2 şi Cetate în derby-ul Doljului (L3, S3)

Echipa a doua a Universităţii Craiova şi Tractorul Cetate au oferit un spectacol fotbalistic în meciul de pe stadionul Extensiv, în direct la Oltenia TV. Scorul a fost 3-2 în favoarea Ştiinţei mici, golul victoriei venind la ultima fază.

Partida din Bănie a început în forţă, iar puştii Ştiinţei au deschis scorul în minutul 11, când Alin Ţegle a şutat de la aproximativ 20 de metri, iar mingea a fost scapată de goalkeeper-ul Popescu. De o gafă au profitat şi oaspeţii, iar, la un minut distanţă, Vasilică a egalat la 1, după ce şutul său nu a fost respins de Poenaru.

Ultimul gol al primei părţi a fost înscris de fundaşul craiovean Cosmin Dobre, în urma unei aglomerări în careu. Pauza a adus o injectare de adrenalină în jucătorii de la Tractorul, iar aceştia au avut mai multe ocazii. 

Minutul 75 a adus egalarea pe tabelă. Atacantul Coca a marcat, iar partida se ducea spre o remiză.

La ultima fază a jocului, Jovan Markovic, introdus la pauză, a marcat la o fază fixă şi a dus prima victorie a "satelitului" în acest sezon pe teren propriu, scor 3-2, cu fosta campioană a Doljului.

 

 

Universitatea Craiova II: David Poenaru – Florin Borța, Cosmin Dobre, Adrian Juncu, Ionuț Mitran, Alin Țegle, Robert Petre, Ionuț Popescu, Marian Danciu, Raoul Baicu, Octavian Popescu. Au mai intrat: Markovic, Vlădoiu, Preduţ şi Trancă.

 

Tractorul Cetate: Daniel Popescu – Robert Stancu, Robert Mohora, Cătălin Ion, Răzvan Doman, Ștefan Pîrvuleasa, Cătălin Brebenel, Giani Stoichițoiu, Eduard Popescu, Costibel Vasilică, Marian Coca. Au mai intrat: Rupa, Sărăcin şi  Puţintelu. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.