Sport
EXCLUSIV: Martic, Dielna şi Tiago nu vor mai evolua pentru Universitatea Craiova

În direct la Oltenia TV, Corneliu Papură a dezvăluit că cei trei fundaşi ai Ştiinţei, Ivan Martic, Claude Dielna şi Tiago Ferreira nu vor mai juca pentru echipa din Bănie.

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, nu se va mai baza pe cei trei jucători: "Nu ştiu ce se va întâmpla cu fotbalul, însă mai mulţi jucători îşi vor termina contractul şi nu ştiu dacă vor mai vrea să evolueze la noi. Vom vedea ce se va decide în legătură cu contractele ce expiră la sfârşitul lui mai. Dacă un jucător nu vrea să continue, nu îl putem obliga. Mai bine să ne despărţim"

 

Claude Dielna s-a transferat la Craiova în perioada de iarnă şi a jucat în alb-albastru doar 90 de minute, pe parcursul a două meciuri.  Tiago Ferreira a evoluat în 76 de meciuri, sosind în Bănie în 2017. În acelaşi an a sosit şi Martic şi a jucat în 74 de partide pentru alb-albaştri.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.