Sport
Marius Șumudică anunță din nou că vrea să antreneze Universitatea Craiova

Marius Șumudică și-a făcut un obicei de a se autopropune la Universitatea Craiova la un interval de timp. „Șumi” a anunțat la DigiSport că ar vrea să îi antreneze pe olteni, fiind impresionat de faptul că Mihai Rotaru nu întârzie cu plata salariilor nici măcar o zi, lucru rar întâlnit la echipele de fotbal din țară. 

Doa Rapidul i-ar putea sta în cale antrenorului actual al lui Gaziantep în cazul unei oferte din partea Universității Craiova: „Omul ăsta, Rotaru, nu întârzie o zi cu salariile jucătorilor de când a preluat clubul! Trebuie cineva care să tragă 'căruța' după el. CFR e mult peste ca experiență, ca lot, ca disciplină, iar după cred că se bate Craiova cu FCSB-ul. Mi-aș dori să antrenez Craiova, îmi doresc și mi-am dorit. Dacă Rapidul va intra în Liga 1, nu aș vrea să îl am adversar vreodată din respect”, a declarat Marius Șumudică. 

 

Tehnicianul consideră că Bergodi nu are profilul unui antrenor care s-ar potrivi în Bănie: „E clar că au un antrenor care, chiar dacă în ultima perioadă nu a avut rezultate, cunoaște foarte mult fotbal. Lucrează foarte mult tactic, o disciplină aparte a jocului. Craiova are nevoie de spectacol, de explozie, are nevoie să aduci lumea la stadion. Un antrenor care să facă lucrurile astea. Mie îmi place Cristiano Bergodi, îl respect, dar nu știu exact dacă este profilul antrenorului de care are nevoie Craiova în momentul de față. Cred că au nevoie de un antrenor care să transmită răutate”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.