Sport
Marius Toma: „Craiova este lider pe harta sportului din România, vrem să ţinem steagul sus şi cu baschetul!”

Echipa de baschet SCMU Craiova debutează în nou sezon vineri, de la ora 18, în deplasare, într-un meci cu Dinamo Ştiinţa Bucureşti, meci din etapa a doua. Alb-albaştrii şi-au amânat partida din prima etapă, cu Steaua. Echipa are un buget de o jumătate de milion de euro pentru acest sezon. Managerul echipei din Bănie, Marius Toma, şi jucătorii Porter Tropue, căpitanul echipei, şi Sebastian Ionescu, au prefaţat noul sezon, într-o conferinţă de presă.

„Suntem la un nou început de drum, avem 6 internaţionali de tineret, dar şi străini cu experienţă. Am avut probleme cu accidentările americanilor Holsey şi Holland, primul a şi plecat. Craiova îşi doreşte să fie pe primele locuri la orice sport, la fotbal, handbal şi volei avem echipe foarte bune, suntem lideri pe harta sportului din România şi vrem să ţinem steagul sus şi cu baschetul. Totuşi, concurăm cu unele oraşe în care există numai baschet şi se coagulează energia şi investiţiile către ele. Bugetul echipei este de 500.000 de euro, este al şaptelea buget dintre echipele din Liga Naţională. Obiectivul echipei este intrarea în play-off şi ar fi extraordinar dacă vom reuşi acest lucru de pe poziţia primelor şase. Ne dorim să avem o echipă şi mai spectaculoasă decât anii trecuţi şi să aducem publicul la sală. Fiecare meci trebuie tratat ca o finală” a declarat Marius Toma.

„Abia aşteptăm să începem sezonul, avem un grup bun  şi vrem să facem performanţă, să ajungem în play-off. Nu ne interesează unde ne văd ceilalţi, noi ştim ce putem şi vom vedea la final unde ne vom clasa” a declarat l Porter Troupe. „Am mare încredere în echipă, sunt fericit că am continuat la Craiova, suntem mulţi jucători tineri şi ne putem impune” a spus Sebastian Ionescu. Noul sistem de desfăşurare al Ligii Naţionale include trei grupe valorice, A, B şi C, SCMU Craiova făcând parte din cele 8 echipe din Grupa A.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.