Sport
Marius Croitoru amenință Craiova: „Nu mă duc să joc la egal”

Deși spune că se mulțumește cu o remiză pe terenul Universității Craiova, Marius Croitoru, tehnicianul formației FC Botoșani, consideră că echipa sa va juca un fotbal bun și poate să câștige pe „Ion Oblemenco”.

FC Botoșani este în premieră în play-off-ul Ligii 1, fiind condusă de pe margine de un tehnician fără licență PRO, dar cu o perspectivă că va ajunge un antrenor mare, fiind principalul „vinovat” de rezultatele moldovenilor. Marius Croitoru nu vrea ca echipa sa să facă figurație în zona de elită a fotbalului românesc și pune gând rău Universității: „La Craiova m-ar mulţumi şi un egal, dar nu mă duc să obţin un egal. Mă duc să joc fotbal, să câştig. Vom vedea la ora meciului dacă putem face acest lucru. Noi ce am avut de demonstrat am demonstrat. Am terminat un campionat regulat pe locul trei, la un punct de Craiova, care a fost deasupra noastră, pe locul doi. Înseamnă că avem valoare, înseamnă că FC Botoşani nu mai este o echipă care se mulţumea, ca până acum doi ani, cu locul şapte, locul opt. Ne dorim mult mai mult, dar acest lucru nu se poate realiza decât pe teren, cu rezultate"

 

Acesta este fericit că a scăpat de presiunea „vulcanului” de pe stadionul din Bănie: „Să joci împotriva Craiovei cu 25-30.000 de spectatori, mai ales acum când se bate la titlu, este normal să fie o presiune în plus pentru noi"

 

„Aşteptăm primul meci. Din păcate, nu am avut ocazia să vedem exact la ce nivel suntem după două luni şi ceva de inactivitate. Nu am ocazia să jucăm un meci amical cu o prim-divizionară şi atunci e greu să spun la ce nivel suntem, dar fizic este clar că nu putem fi la acelaşi nivel la care am terminat.”, a mai declarat Croitoru.

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.