Sport
Marius Constantin a semnat cu Ştiinţa

După ce i-a transferat pe Screciu, Papp şi Tudorie, Universitatea Craiova l-a achiziţionat şi pe fundaşul lui Gaz Metan Mediaş, Marius Constantin. În vârstă de 36 de ani, acesta ar semna un contract pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul, iar îl vor împrumuta pe tânărul Luis Niţu la Gaz Metan. 

„Nu cred că e neapărat ceva de îndreptat. Acum, nu a venit Bonucci la Craiova. Un Chellini în pandemie. Important e să ne dăm interesul, să ajutăm echipa”, a spus Marius Constantin, la Digi Sport.

Marius Constantin, care va împlini 36 de ani în octombrie, a fost votat în echipa campionatului, întocmită de LPF, fiind liderul defensivei medieşene. El a jucat 30 de meciuri şi a marcat 8 goluri, oferind şi 2 pase de gol.

Originar din Braşov, Marius Constantin  a mai jucat în cariera sa la FC Braşov, Rapid, FC Vaslui, ASA Tg. Mureş, Jiangsu Suning (China), Viitorul şi Gaz Metan. Are şi 4 prezenţe în naţionala României.

În martie 2006 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă, din partea președintelui României de atunci, Traian Băsescu, deoarece a făcut parte din echipa Rapidului care a obținut calificarea în sferturile Cupei UEFA 2005-2006. În martie 2008 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute în preliminariile Campionatului European și pentru calificarea la turneul final din 2008.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.