Sport
Marea „împăcare” între Universitatea Craiova și GSP

Gsp.ro pare că și-a schimbat poziția față de clubul Universitatea Craiova. După ce Sorin Cârțu a apărut în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, politica Gazetei a înțeles mesajul: clubul din Liga 1 se numește Universitatea Craiova, așa cum „Sorinaccio” a susținut. 

Invitat la emsiunea „Prietenii lui Ovidiu” a jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia, Sorin Cârțu chiar a luat inițiativa și a pomenit de „războiul” dintre olteni și ziarul la care Ioanițoaia este director: „Apropo! Și aici a fost o răceală între noi și GSP, mata știi foarte bine. Totul a plecat de la nume. Spuneți-ne Universitatea, că Universitatea suntem! De la nume sunt cele mai mari divergențe. Pe noi nu ne interesează ce fac ei,” a spus președintele Științei. 

 

Apariția lui Cârțu a însemnat și împăcarea dintre Craiova și site-ul național Gsp.ro. Astfel, materialele publicate au folosit denumirea de „Universitatea Craiova” în dreptul clubului lui Mihai Rotaru, lucru care nu s-a întâmplat de la reînființarea din 2013. De remarcat că jurnaliștilor GSP au primit interdicție în ceea ce înseamnă acreditările la meciurile Universității de pe teren propriu. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.