Sport
Marcel Popescu: „Plecarea lui Mihăilă este posibilă, este probabilă”

În direct la PRO X, Marcel Popescu a comentat pe margina subiectului transferului lui Valentin Mihăila în străinătate. Managerul Craiovei consideră că nu este un moment oportun să se descute despre plecarea tânărului jucător, însă nu exclude posibilitatea ca „Țintă” să părăsească Știința în viitor. 

Valentin Mihăilă este monitorizat de mai multe cluburi din Europa, dar deocamdată clubul Universitatea Craiova nu a primit nicio ofertă pe măsura valorii tânărului star oltean. Marcel Popescu a declarat că reluarea sezonul va fi benefică pentru cota de piață a jucătorilor din România: „Zilnic apar cluburi, care se interesează. Există două vitrine importante în care se expun jucătorii de valoare şi merge piaţa. Una este internaţională, care este blocată şi cea internă de club. Astfel, cluburile trebuie să transfere în orb, pe ceea ce jucau în ianuarie sau februarie. Faptul că se reia campionatul în România poate reprezenta o şansă ca valoarea sau cota jucătorilor interesanţi din Liga 1 să crească sau să rămână aceeaşi. Vor fi opt meciuri importante, cu atâtea campionate încheiate. Plecarea lui Mihăilă este posibilă, este probabilă. Să lăsăm piaţa să-şi spună cuvântul, fiindcă a cere preţuri, când nimeni nu ţi-a făcut vreo ofertă...Trebuie să existe o corelare între cerere şi ofertă. Mulţi se interesează de jucători. Este o practică, benefică, însă noi nu suntem interesaţi de vizitiatori, ci doar de cumpărători".

 

Suntem mai aproape de venirea lui Screciu, decât plecarea lui Mihăilă. Subiectul Mihăilă este o bombă de presă”, a mai declarat managerul general al Științei. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.