Sport
Marcel Popescu: „Până unde se merge? Probleme de huliganism în fotbal”

Victoria Craiovei, 1-0, cu Poli Iași, a fost umbrită de accidentare suferită de Elvir Koljic. Atacantul Științei are fractură de peroneu și va lipsi o perioadă îndelungată de pe teren. 

La finalul întâlnirii de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a comentat ceea ce s-a întâmplat: „„Un joc murdar, vă reamintesc ceea ce s-a întâmplat în ultimele două sezoane. Mihăilă a fost băgat în comă, tot de Iași. Atacul făcut la Ovidiu de un alt luptător de karate asupra lui Cicâldău. Acum, Koljic a fost scos din circuit. Cum se întâmplă așa ceva? Până unde se merge, ce se dorește? Nu e vorba că am pierdut 10 milioane de euro, poate era o asigurare de 20 de milioane și o câștigam pe aceea, nu e vorba de asta! Aici e o problemă umană, o problemă de huliganism în fotbal. Văd huligani îmbrăcați în tricouri de sportivi care nu au pic de respect. Nu am văzut asemenea lucruri la nivel mare. Asta este când lași fotbalul să fie practicat de jucători anonimi.”

 

Sunt 18 puncte adunate, dar prețul plătit astăzi este prețul uman. Aici vorbim de soarta unui sportiv, de cariera lui, vom vedea ce se va întâmpla. Vreau să văd că FRF să reacționeze. Hațegan a procedat corect, a întors decizia, dar nu ne încălzește. Federația trebuie să ia decizii! LPF și FRF au cerut cluburilor să înțeleagă că vom trece la acest format, Dinamo și Iași au profitat. Vreau să văd cum FRF reacționează acum, când vede ce s-a întâmplat. Koljic este cel mai important vârf de careu care exista în campionatul românesc. Îi va fi greu să revină. Pierdem și noi și echipa națională a Bosniei. Trebuie apăsat butonul de panică, nu se mai poate așa ceva,” a mai declarat oficialul oltenilor.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.