Sport
Marcel Popescu: „Nu suntem preocupați de a vinde ceva”

Managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, a vorbit despre politica de transferuri a clubului din Bănie. 

Posibilitatea ca Universitatea Craiova să vândă jucători importanți este mică: „Există pentru mai mulți jucători de la Criaova interes mai mult sau mai puțin real. Dacă există ceva care să fie o ofertă de nerefuzat pentru echipă și pentru jucător, atunci o să vedem. Până în octombrie trebuie să vedem dacă suntem descoperiți și să mergem înainte. Ne dorim să ne întărim. Acum, într-o perioadă de transferuri devansată spre octombrie, nu exclude ca să se întâmple lucruri care nu s-au întâmplat până acum. Noi nu suntem preocupați de a vinde ceva, ci de a continua cu migală, cu discernământ, această construcție. Am conturat o echipă care poate și are dreptul la o mare performanță”, a spus Marcel Popescu pentru Pro X.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.