Sport
Marcel Popescu, la Oltenia TV: ”Sunt șanse mari să jucăm cu spectatori derby-urile cu CFR și FCSB”

Universitatea Craiova redeschide sezonul Ligii I vineri, de la ora 20, pe teren propriu, contra lui FC Botoșani, în etapa a III-a a play-off-ului, dar fanii olteni nu vor avea acces pe stadion. Invitat la emisiunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, a declarat că sunt șanse mari ca derby-urile cu CFR Cluj și FCSB să se dispute cu spectatori, oficialul oltean abordând și alte subiecte. 

Marcel Popescu despre...

Revenirea fanilor pe stadion: ”Sunt șanse mari să jucăm cu spectatori derby-urile cu CFR și FCSB, probabil vor fi spectatori la 30 la sută din capacitate, precum în alte țări din Europa, iar asta ne-ar face să ne respectăm obligațiile față de abonați, care sunt 8 mii, iar restul până la 10 mii vor vedea cum vom da biletele. Vorbeam cu Sorin Cârțu și ne gândeam că mai ușor intri la Casa Albă decât pe stadioanele de la noi, la meciuri, cu aceste măsuri, unele fiind comice”

Problemele de lot: ”Au apărut probleme de indisponibilitate. Mihăilă a acuzat o acumulare, el și Bălașa au fost schimbați pentru a fi protejați. Nu avem încă probleme serioase și sperăm să nu avem probleme până la final. Joi, doctorul va spune dacă Mihăilă va fi apt. Koljic este pe drumul bun după o lovitură oarbă în rotulă.”

Șansele la titlu: ”Trebuie ca în turul play-off-ului și să luăm cele 6 puncte acasă, cu Botoșani și Astra, asta ne-ar da o liniște pentru cupele europene. Apoi se va juca între cele 3 din față. Dacă vor rămâne 3 sau 4 puncte între noi și CFR pentru returul play-off-ului, vom avea șanse la titlu, mai ales că jucăm acasă cu primele clasate apoi.”

Revenirea lui Screciu: ”Suntem foarte aproape de a-l repatria pe Screciu. El n-a jucat 2 ani acolo, dar era un jucător cu potențial enorm. A avut un accident care l-a scos din teren 8 luni. Rețeta lui Ianis sau Mitriță, care nu au reușit la prima ieșire, în Italia, ar putea avea merge și în cazul lui Screciu. N-a jucat, dar vine cu plusuri de acolo, fiindcă are acum și școala belgiană. Domnul Rotaru a ținut legătura cu el și mi-a spus că este un tip puternic, tare.”

Eventuala plecare a lui Mihăilă: ”Mihăilă e jucător de națională, ca și Cicâldău, Nistor și Bancu. Mihăilă este clasa premium, a jucătorilor de 20 de ani, la fel și Coman, ei sunt jucători interesanți, dar până să fie transferați mai e mult. Nu e nicio problemă să mai stea un an la Craiova, cum nici noi nu suntem disperați să-l cedăm.”

Regula cu 2 jucători under 21: ”Propunerea noastră, care a întrunit majoritatea, cu care sunt de acord aproape toate echipele, este să fie un jucător under 21 și un jucător under 23 pe tot parcursul jocului, să nu mai fie ca acum, cu doi under 21 la start, dar numai unul obligatoriu tot meciul. Este o formulă mai logică. Ori va fi așa, ori va rămâne un jucător under 21 obligatoriu.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.