Sport
Marcel Popescu, la Oltenia TV: ”Sir Bobby Robson mi-a spus că Gică Popescu va fi un mare profesionist”

În emisiunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, managerul general al Științei, a povestit două întâmplări legate de fostul mare internațional Gică Popescu, din vremea când acesta evolua la PSV Eindhoven. Legendarul antrenor Sir Bobby Robson i-a povestit lui Marcel Popescu cum a vrut să-i observe caracterul lui Gică Popescu. De asemenea, oficialul a avut ocazia să vadă ce statut își dobândise ”Baciul” în Eindhoven. 

 

Ce a povestit Marcel Popescu la Oltenia TV: 

”Gică Popescu își alesese o casă lângă Romario, dar casa nu era gata și stătea la hotel. Se plângea că e gălăgie, ba puneau ăia gresie pe acolo, ba puneau faianță, nu știu ce. Bobby Robson m-a luat deoparte și mi-a zis: din cauza mea nu are casa gata Popescu. L-am băgat la hotel, are cont deschis, iar dimineața cameristele îmi aduc ce găsesc în coșul de gunoi. Așadar, îl lăsaseră liber ca să poată să-l verifice. Când am întrebat pe Bobby Robson de ce a făcut asta mi-a spus că era primul jucător din estul Europei care venea după căderea zidului Berlinului și nu-i știau comportamentul, așa că trebuiau să-l observe, dar Bobby Robson mi-a spus că va fi un mare profesionist”

”Trebuia să plec în Olanda și mi-a spus că lovise tatăl său mașina și voia ca eu să o duc la reparat  și apoi să vin cu ea în Olanda. Ajung acolo și mă oprește poliția, fiindcă oprisem pe culoarul de biciclete. Când le-am dat actele mele și actele mașinii m-a întrebat polișistul dacă sunt tatăl lui Gică Popescu. N-am zis da, dar am dat din cap aprobator. Mi-a zis să-l urmez și m-a dus la Gică acasă. Am rămas fără cuvinte. Gică se bucura de un mare respect acolo, pe merit, așa cum a fost peste tot” 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.