Sport
Marcel Popescu, la Oltenia TV: „Mă bucură optimismul jucătorilor, ei speră la titlu”

Managerul general al Universităţii Craiova, Marcel Popescu, a declarat, în emisiunea Fotbal Plus, la Oltenia TV, că este încântat de atitudinea jucătorilor Ştiinţei, atât când au negociat eşalonarea plăţii salariilor, precum şi de declaraţiile lor din presă, din care rezultă că încă păstrează speranţe la titlu. 

Iată cele mai interesante declaraţii ale lui Marcel Popescu, interpelat prin skype de Toni Sorică şi Răzvan Iova:

"În privinţa salariilor, am găsit o formulă pe care jucătorii au îmbrăţişat-o, cu două variante, dar ambele înseamnă vă oprim acum şi vă dăm totul peste 6 luni. Atitudinea lor demonstrează că am devenit o familie. Mă bucur că jucătorii îşi păstrează nota optimistă, ei mai speră să câştige campionatul.Sunt unii jucători la final de contract la 30 iunie."

"Multă lume va apela la acei bani de la stat, dar statul nu poate ajuta fotbalul mai mult decât societatea, aşa că unele cluburi, care au bugetul asigurat de primării, vor avea de suferit."

"Multe lucruri se vor schimba la nivel economic. Dacă va dispărea şi acel fair-play financiar, unele cluburi, gen PSG, City, îşi vor permite totul, iar altele, nimic"

„Chiar dacă se va permite accesul spectatorilor, societatea este atât de marcată de ce se întâmplă încât nu va veni lumea la stadion. Nu se poate păstra distanţa socială la stadion"

" Într-o prognoză optimistă, începerea pregătirii este pentru luna mai. Fotbalul nu poate începe decât după ridicarea stării de necesitate. Vom găsi modalitatea de a ţine jucătorii la cel puţin 50 % ca pregătire fizică, dacă sunt pietoni, nu-i mai putem aduce pe jucători la o stare de competiţie în mai puţin de 2 luni. Universitatea Craiova beneficiază de cantonamentul de la Lunca Jiului, care are hotel, zonă de izolare."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.