Sport
Mangia şi Băluţă s-au împăcat, dar căpitanul nu face parte din lot la meciul cu Iaşi. Mangia: „Cine nu respectă regulile trebuie să plătească”

După contrele de la finalul derby-ului cu FCSB, de pe Arena Naţională, care au dus la excluderea din lot a lui Alex Băluţă, acesta şi Devis Mangia au apărut împreună la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CSMP Iaşi, de mâine, ora 20.45. Italianul a anunţat că Băluţă va rămâne în afara lotului pentru acest joc, iar căpitanul a spus că regretă declaraţiile, pentru care şi-a cerut scuze. Atât cei doi, cât şi Alex Mitriţă, au urat succes echipei feminine de handbal înaintea semifinalei Cupei EHF, cu Kastamonu, de sâmbătă, ora 18. 

Devis Mangia a declarat: „Ca să clarificăm situaţia, Băluţă este un jucător important al Craiovei şi un jucător al echipei naţionale, dar suntem un club serios, cu jucători serioşi şi antrenor onest, avem reguli şi datorită nerespectării acestor reguli Băluţă a fost exclus din lot pentru acest meci. După aceea, vom vedea. Dacă se întâmplă ceva, luăm măsuri, apoi de a doua zi tragem linie şi apoi continuăm împreună. Aceşti jucători au pierdut doar 4 meciuri din 33 şi sunt în cursă pentru două obiective. Nu este vorba de amenzi sau de probleme între mine şi anumiţi jucători. Putem pierde uneori, dar rămânem o echipă serioasă, un club serios, cu un staff onest. Unii vor să creeze tensiuni, dar noi rămânem uniţi. Eu sunt sigur că Alex Băluţă va reveni mai puternic şi va fi din nou şi la echipa naţională”. 

Alex Băluţă a spus: „Sunt conştient de greşeala pe care am făcut-o şi îmi pare rău, pentru că am afectat şi vestiarul şi m-a afectat şi pe mine în primul rând. Voi încerca să învăţ din greşeli şi să nu le mai repet, fiindcă am numai de pierdut. Mi-am cerut scuze, am discutat cu Mister şi am lămurit lucrurile, sunt pregătit să o iau de la zero, să uit tot ce a fost şi să mă schimb în bine. Nu am avut o perioadă bună, dar mă voi pregăti şi sunt sigur că vor reveni acele prestaţii bune pe care le aşteptau suporterii şi le aşteptam şi eu. M-a ambiţionat şi mai mult ce s-a întâmplat. Trebuie să aducem Cupa la Craiova şi să urcăm mai sus de locul 3”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.