Sport
Mangia recunoaşte: 'Clar, nu mai sunt şanse la titlu, trebuie să luptăm pentru locul 3'

După ce Universitatea Craiova a câştigat un singur punct din ultimele 3 meciuri, pierzând cu 2-1 la Viitorul, Devis Mangia recunoaşte că nu mai sunt şanse la titlu, problema fiind acum păstrarea locului 3, care ar asigura prezenţa în cupele europene. 

Despre meciul de la Ovidiu, Devis Mangia a declarat: "Am început bine, am dat gol. Nu am dat al doilea gol, nu am reușit să închidem meciul. A dat Ianis un gol, în repriza a doua ritmul a fost scăzut. Mi-e ciudă că am avut oportunitate pentru 2-1, iar ei au dat imediat gol. Din punct de vedere numeric, e clar că avem probleme".

Mangia a recunoscut că nu mai sunt şanse la titlu: "Clar, nu mai sunt şanse la campionat! Vom vedea cum se termină, vom analiza după şi vom vedea ce se va întâmpla. Depinde de cum se va termina campionatul, acum nu ştim ce va fi. Probabil se întâmplă ceva la noi, vom vedea şi vom analiza. Meciul cu Astra e dificil, suntem pe locul al treilea, să vedem dacă îl putem păstra, toate meciurile sunt dificile pentru noi".

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.