Sport
Mangia mai are un fundaş la dispoziţie, după ce Acka a semnat revenirea în Bănie

Fundaşul ivorian Stephane Acka a revenit la Universitatea Craiova, semnând astăzi un contract valabil pe o perioadă de 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Acka a jucat în sezonul trecut şi în cel actual la formaţia turcă Erzurumspor, devenind liber de contract în iarnă. Acka se antrena de o lună cu Universitatea, dar abia acum a primit cartea verde de la clubul din Turcia.

În vârstă de 28 de ani, stoperul a mai evoluat la echipa din Bănie în perioada 2014-2017, în care a disputat 64 de meciuri şi a marcat un gol. 

„Născut în Abidjan, Coasta de Fildeș, Stephane Acka s-a mutat de la cinci ani în Italia. A mai evoluat de-a lungul carierei la formații precum Hellas Verona, Legnano Salus, AC Belluno și ultima oară la Erzurumspor. Are 28 de ani și 1.84 m înălțime. A evoluat în 64 de partide pentru Știința Craiova, bifând în total 5.292 de minute” precizează clubul din Bănie. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.