Sport
Luis Suarez s-a despărțit de Barcelona: „Sunt foarte mândru de ce am realizat aici”

Atacantul Luis Suarez, 33 ani, se desparte de FC Barcelona după șase ani petrecuți pe Camp Nou. Acesta urmează să fie prezentat de Atletico Madrid, dar uruguayanu a susținut și o conferință de presă de adio. 

198 de goluri a marcat Suarez în tricoul Barcelonei, echipă la care a mai strâns și 109 pase decisive, în 283 de jocuri. „Barcelona a avut încredere în mine de la început, știind condițiile în care veneam, după greșeala făcută la Mondial. Sunt foarte mândru de ce am realizat aici. Iau mulți prieteni cu mine, iar acest lucru mă bucură enorm. Dincolo de un fotbalist, pleacă azi un om cu sentimente", a spus Suárez. "Copiii mei m-au văzut jucând alături de cei mai buni fotbaliști din lume, marcând goluri, ridicând trofee... Vor rămâne întotdeauna în suflet. Le mulțumesc fanilor pentru tot sprijinul. Nu-i voi uita niciodată”

 

Am trăit atâtea momente de neuitat. Rămân cu primul titlu, cu triumful din Champions, cu goluri. Și cu faptul că am jucat alături de fotbaliști pe care îi vezi doar pe PlayStation. Plec cu multe iluzii, la o mare echipă, o echipă foarte competitivă, care s-a luptat mereu până la capăt. Vreau să o ajut pe Atlético să crească și să reușim ceva important,” a mai spus Suarez. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.