Sport
LPF i-a remarcat pe Elvir Koljic și Alexandru Cicâldău

În etapa a patra a Ligii 1, Universitatea Craiova s-a impus, scor 2-1, în fața formației FC Voluntari. Cei doi marcatori ai Științei, Koljic și Cicâldău, au prins echipa etapei. 

Despre Elvir Koljic, oficialii LPF au scris: „Un atacant fantatic, letal în faţa porţii adverse! A înscris în fiecare rundă din acest sezon. Este unul dintre principalii candidaţi la titlul de golgheter.” De asemenea, Alexandru Cicâldău a fost remarcat prin prisma faptului că marchează din ce în ce mai des: „A fost din nou decisiv pentru alb-albaştri. A ajuns la 21 de goluri marcate pe prima scenă din România, dintre care 10 în anul calendaristic 2020.”

 

 

Restul jucătorilor din echipa etapei:

PORTAR

Cătălin Straton (FCSB / 30 de ani) - Transferat de la marea rivală cu doar câteva zeci de ore înaintea meciului cu FC Argeş, experimentatul portar a avut 4 intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii roş-albaştrilor.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Poli Iaşi / 22 de ani) - A avut o evoluţie curajoasă pe toată durata partidei. A înscris primul său gol în Liga 1, reuşita sa fiind una de 3 puncte.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) - Formează cu Paulo Vinicius cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din Liga 1. Şi în acest joc, apărătorul clujenilor a fost imposibil de depăşit.

Ante Puljic (Dinamo / 32 de ani) - S-a remarcat prin plasamenentul foarte bun. Este un jucător pe placul lui Contra, un mobilizator în momentele cheie.

Mario Camora (CFR Cluj / 33 de ani) - Căpitanul clujenilor şi-a condus echipa spre un nou succes fără gol primit. A ajuns la 272 de meciuri disputate pentru CFR în campionat, cele mai multe jucate de un fotbalist în tricoul grupării ardelene.

MIJLOCAŞI

Andrei Ciobanu (Viitorul / 22 de ani) – A reuşit primul gol din acest sezon şi al 8-lea în 79 de meciuri disputate în CASA Liga 1. Este un mijlocaş cu şut foarte bun.

Juan Camara (Dinamo / 26 de ani) - A marcat, a pasat decisiv şi a scos un penalty. Este un fotbalist foarte interesant, trecut şi pe la FC Barcelona, care creşte valoarea lotului roş-albilor.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - A înscris prima triplă din carieră în CASA Liga 1, în chiar meciul 100 jucat în principala competiţie internă. Are un început de sezon foarte bun, cu 8 goluri şi 3 pase decisive în 6 jocuri bifate pentru roş-albaştri în toate competiţiile.

Andrei Sîntean (FC Hermannstadt / 21 de ani) - A scos penalty, apoi a marcat un gol foarte frumos, direct din lovitură liberă. Este unul dintre cei mai buni jucători din lotul sibienilor în acest start de sezon.

ANTRENORUL ETAPEI

Daniel Pancu (Poli Iaşi / 43 de ani) – Deşi ieşenii au fost conduşi de două ori pe tabelă, Pancu a găsit de fiecare dată soluţii. Victoria de la Arad i se datorează în mare parte!

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.