Sport
Caz de coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost amânate

După ce magazionerul clubului Dinamo Bucureşti a fost depistat pozirtiv cu COVID 19, LPF a amânat meciurile din play-off şi din Cupa României ale formaţiei din Ştefan cel MareO anchetă epidemiologică a fost demarată și până la finalizarea sa, roș-albii nu vor putea disputa niciun meci. Sâmbătă seara, Dinamo trebuia să joace acasă, cu Chindia Târgoviște, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I. 

Comunicatul LPF: 

"Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București."

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.