Sport
LPF a schimbat din nou ora meciului U Craiova - CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal a schimbat din nou ora de începere a jocului Universitatea Craiova CFR Cluj, de luni seară.

Iniţial, derby-ul ar fi trebuit să înceapă la 20:30. După aceea, Liga Profesionistă de Fotbal a ales să modifice ora de start şi s-a ajuns la o înţelegere pentru ora 21:00.

 

Acum, oficialii LPF au revenit la ora de start iniţială. Astfel, partida care va decide titlul de campioană în prima ligă a României va încele de la ora 20:30. Reamintim că LPF trebuie să trimită către FRF clasamentul, iar Federaţia ar urma să trimită la UEFA numele echipelor participante în competiţiile europene. Toate acestea până la ora 00:00.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.