Sport
LPF a prefaţat partida FC Voluntari - Universitatea Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat pe site-ul oficial un material special pentru duelul dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova, care va avea loc astăzi, de la ora 17:30.

7 noiembrie 2020, FC Voluntari - Poli Iaşi 4-0: a fost singura victorie reuşită de ilfoveni în precedentele șapte partide disputate pe teren propriu în campionat, interval în care au mai înregistrat o remiză (3-3 cu Academica) şi cinci partide pierdute.

8 martie 2020, FCSB-U Craiova 4-1: a fost ultima înfrângere suferită de olteni în CASA Liga 1 din postura de vizitatori. Au urmat nouă succese şi trei rezultate de egalitate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 13 ori în principala competiţie internă, de 11 ori s-au impus craiovenii, un joc s-a terminat cu victoria ilfovenilor, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Oltenii au câştigat toate cele șase confruntări disputate pe teren advers!

Primul duel a avut loc pe 28 august 2015, FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-2.

Singurul succes din contul ilfovenilor: 13 decembrie 2015, Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-2.

Cea mai mare diferenţă de scor: 4 februarie 2017, Universitatea Craiova - FC Voluntari 5-0.

nicul rezultatul de egalitate s-a consemnat pe 22 septembrie 2017, Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1 (Alexandru Tudorie / Alexandru Băluţă).

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 27 august 2018, FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-5 (Laidouni / Bancu - triplă, Kelic, Mitriţă).

Cea mai recentă întâlnire directă din campionat: 19 septembrie 2020, Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1 (E. Koljic, Al. Cicâldău / C. Costin).

Mediile de vârstă

FC Voluntari - 25 ani şi 6 luni;

Universitatea Craiova - 25 ani şi 11 luni.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.