Sport
Lotul formației de baschet masculin SCM „U” Craiova pentru noul sezon

Echipa de baschet masculin SCM „U” Craiova a susţinut joi, 15.10.2020, şedinţa foto premergătoare sezonului 2020/2021 din Liga Naţională şi din Cupa României.

Lotul este format din: Dragoș Diculescu, Andrei Oprean, Andrieș Alin, Robert Licurici, Moneya Pratt, Jonathan Person, Dino Cinac, Goran Filipovic, Bogdan Țibîrnă, Dragoș Gheorghe, Nenad Sulovic,  Sabin Bagairea

 

Antrenori: Todorov Aleksandar,  Ilie Eugen

 

Jonathan Person, jucător SCM Craiova: „Din cauza situaţiei Covid, anumite amicale au fost anulate. Facem tot ce putem în această situaţie, care este în lume, şi rămânem focusaţi pe antrenamente. Nu putem face altceva în afară de baschet şi este un lucru bun. Până acum nu am avut cazuri de Coronavirus şi este foarte bine. Sperăm din tot sufletul să jucăm cât mai repede şi să se găsească o soluţie bună pentru începerea meciurilor din Liga Naţională şi trebuie să ne clasăm în primele 8 echipe.”

Dragoș Diculescu, jucător SCM Craiova: „Vreau să facem o performanță frumoasă la Craiova, să luăm meciurile pas cu pas și să vedem unde ne clasăm. Echipa este foarte muncitoare, avem un lot mai tânăr decât în sezonul trecut, și suntem dornici de performanță. ”

Aleksandar Todorov, antrenor SCM Craiova: „Este începutul unui sezon nou cu multe semne de întrebare. Suntem foarte pregătiți să începem meciurile oficiale. O să fie multe meciuri amânate, va fi un început greu. Sperăm să avem evoluții bune și până în luna mai să facem performanță.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.