Sport
Lorena Balaci,la Oltenia TV: „Martin Tudor trecuse peste divorţ, problemele lui erau de altă natură”

Invitată prin intermdiul skype la emisiunea Fotbal Plus, la Oltenia TV, Lorena Balaci, a vorbit şi despret dispariţia fostului antrenor cu portarii al Ştiinţei, Martin Tudor, pe care îl cunoştea de mult.  Lorena Balaci este bună prietenă cu fosta soţie a lui Martin Tudor şi spune că nu divorţul celor doi a cauzat trecerea prematură în nefiinţă a lui "Tudorică". 

„Ne cunoşteam de mult, am trăit multe momente frumoase de-a lungul anilor, copiii noştri, Hristu şi Carla, sunt prieteni.  Sunt foarte bună prietenă cu fosta lui soţie. Eu, care am trecut prin asta cu tata, văd acum că se poate şi mai rău, adică Tudorică a murit la doar 43 de ani din aceeaşi cauză ca şi tata. Va fi înmomântat miercuri, tocmai pentru a nu avea loc joi, când este ziua de naştere a fiicei sale şi pe ea ar putea-o marca pe viaţă să-i fie înmomântat tatăl de ziua ei. M-a mâhnit teribil ce am văzut în presă, mai ales că şi eu sunt o femeie divorţată şi mă doare foarte tare ce am văzut. Erau divorţaţi de 5 ani, amândoi s-au vindecat, nu cred că nici el mai suferea din cauza divorţului. Problemele lui erau de altă natură. Nu înţeleg de ce în ţara aceasta trebuie să căutăm vinovaţi. Nu trebuie să scormonim senzaţionalul acolo unde nu este” a declarat Lorena Trică, într-o intervenţie la Oltenia TV.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.