Sport
Lorena Balaci,la Oltenia TV: „Martin Tudor trecuse peste divorţ, problemele lui erau de altă natură”

Invitată prin intermdiul skype la emisiunea Fotbal Plus, la Oltenia TV, Lorena Balaci, a vorbit şi despret dispariţia fostului antrenor cu portarii al Ştiinţei, Martin Tudor, pe care îl cunoştea de mult.  Lorena Balaci este bună prietenă cu fosta soţie a lui Martin Tudor şi spune că nu divorţul celor doi a cauzat trecerea prematură în nefiinţă a lui "Tudorică". 

„Ne cunoşteam de mult, am trăit multe momente frumoase de-a lungul anilor, copiii noştri, Hristu şi Carla, sunt prieteni.  Sunt foarte bună prietenă cu fosta lui soţie. Eu, care am trecut prin asta cu tata, văd acum că se poate şi mai rău, adică Tudorică a murit la doar 43 de ani din aceeaşi cauză ca şi tata. Va fi înmomântat miercuri, tocmai pentru a nu avea loc joi, când este ziua de naştere a fiicei sale şi pe ea ar putea-o marca pe viaţă să-i fie înmomântat tatăl de ziua ei. M-a mâhnit teribil ce am văzut în presă, mai ales că şi eu sunt o femeie divorţată şi mă doare foarte tare ce am văzut. Erau divorţaţi de 5 ani, amândoi s-au vindecat, nu cred că nici el mai suferea din cauza divorţului. Problemele lui erau de altă natură. Nu înţeleg de ce în ţara aceasta trebuie să căutăm vinovaţi. Nu trebuie să scormonim senzaţionalul acolo unde nu este” a declarat Lorena Trică, într-o intervenţie la Oltenia TV.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.