Sport
Lorena Balaci crede că la ordinul lui Mititelu au fost atacate casa şi afacerile lui Cârţu: „Dă-i bice, Adriane, bagă şi la tata un graffiti! Îi scriau şi lui pe mormânt dacă nu era păzit cimitirul!”

După ce a descoperit cum Adrian Mititelu îl insulta pe uriaşul Ilie Balaci în anumite postări, pe facebook, Lorena Balaci spune că la ordinul lui Mititelu au fost vandalizate locuinţa şi sediile afacerilor lui Sorin Cârţu şi că dacă nu era păzit cimitirul Sineasca ar fi fost pângărit şi mormântul lui Ilie Balaci de fanii lui Mititelu. 

Individul care comentează în poza de mai jos dorea să pună numele tatălui meu stadionului pe care îl construieşte... şi noi chiar ne gândeam să îi dam drept de folosinţă GRATUIT! Acest Mihai Viteazul fără sabie şi fara cal, odată descălecat în Liga 2 se simte dator să steargă pe jos cu istoria Universităţii, cu legendele ei ... şi pentru ca lui tata nu puteau să îi scrie pe mormant, cum i-au scris lui Cârţu pe gard, că deh, e păzit cimitirul, a simţit ura viscerală cum îi arde venele şi a comentat pe facebook. Dă-i bice Adriane, nu te lăsa, bagă şi la tata un graffiti pe mormânt, ca tu aşa stii sa respecti legendele...Voi dacă ati fi in locul mamei mele, al surorii mele şi al meu ce aţi face?” a scris pe facebook Lorena Balaci. 

„Să separăm fotbalistul Balaci de omul Balaci, îmbibat în alcool de ani de zile”, „Numai suma cerută a stat în calea înrolării lui la clonă. Nu-l crede vreun caracter, s-ar fi dus pe jos la Rotaru dacă i-ar fi dat cât a cerut”, „Marele Balaci a murit de mult, în prezent e o stafie cu alcoolemia mai mare decât Casa Scânteii, umblă pe ici pe colo” scria Mititelu pe facebook.

Despre aceste insulte Lupa a scris la acea dată: http://www.lupamea.ro/sport/mititelu-l-a-jignit-grav-pe-balaci-dupa-ce-acesta-luase-pozitie-la-acuzele-aduse-craiovei-maxima-balaci-e-doar-o-stafie-e-imbibat-in-alcool-de-ani-de-zile/.,

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.