Sport
'Lolo' Lică se retrage de la naţională şi va juca numai la SCMU Craiova

Căpitanul echipei de volei a Craiovei, Laurenţiu Lică, în vârstă de de 40 de ani, a anunţat, într-un interviu la TVR, că se retrage din echipa naţională şi va evolua numai la SCM Universitatea Craiova. Desemnat în ultimii 4 ani cel mai bun voleibalist român de FRV, "Lolo" Lică a condus România la Europeanul de anul trecut, unde tricolorii au ajuns din nou după 24 de ani. 

„Anul trecut a fost ultimul pentru mine la echipa națională. De fiecare dată am venit cu mare plăcere la lot, dar acum momentul meu cu prima reprezentativă e la final. Vreau să mă concentrez și să-mi păstrez forțele pentru echipa de club, căci vreau să mai joc în continuare la Craiova”, a mărturisit Lică. 

Referitor la întreruperea campionatului din cauza pandemiei, Lică a declarat: „Federația a luat o decizie bună. Atunci, când a început totul, ne gândeam cel mai mult la străini, care erau un pic panicați. Cred că s-a luat o decizie bună. Erau multe puncte, diferența cred că era foarte greu de recuperate. Erau 10 puncte și 8 meciuri. Galațiul merită acest titlu. Cred ca a fost cea mai puternică echipă din campionat. Noi terminăm pe locul 2, un loc onorabil".

foto waldviertel fb

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.