Sport
Liga a II-a la fotbal se încheie cu play-off şi fără retrogradate

Pentru a se încheia sezonul Ligii a II-a la fotbal, FRF a propus 3 scenarii, cluburile l-au pe votat pe cel cu play-off între primele șase echipe, care și-au și depus dosarul de licențiere pentru Liga 1, și ”înghețare” a sezonului pentru restul cluburilor din Liga 2, fără a mai retrograda nimeni. În play-off se va intra cu punctele înjumătățite.

Fiecare echipă va avea cinci meciuri, câte unul cu fiecare adversară din play-off. Primele două clasate, UTA și CS Mioveni, vor avea și avantajul de a juca trei jocuri pe teren propriu și două în deplasare.

Clasamentul cu care se începe: 1. UTA 25 p, 2. Mioveni 20p, 3. Turris 20p, 4. FC Argeş 19p, 5. Petrolul 19p, 6. Rapid 19p.

FRF a decis şi ca din Liga a III-a să nu retrogradeze nimeni, două echipe au promovat, iar alte 6 se vor lupta în meciuri directe pentru celelalte 3 locuri în Liga a II-a.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.