Sport
LEquipe scrie că Mitriţă este pe lista lui Nantes

Prestigiosul cotidian francez LEquipe scrie în ediţia de astăzi că echipa din Ligue I, FC Nantes, doreşte să-l transfere pe căpitanul Universităţii Craiova, Alexandru Mitriţă. Nantes vrea să transfere unul dintre cei doi golgheteri ai Ligii I, Mitriţă şi Ţucudean, ambii având 13 goluri în acest sezon.

Unul dintre cei doi atacanţi va ajunge la Nantes în cazul în care argentinianul Emiliano Sala va pleca la Cardiff, echipa din Premier League care-l doreşte pe atacantul cu 12 goluri în acest campionat. Jean Marcel Boudard, jurnalist la Quest France, anunță că totuși primul pe listă este George Țucudean, care are și calități asemănătoare cu cele ale lui Sala. De asemenea, Ţucudean ar fi mult mai ieftin decât Mitriţă, CFR solicitând 2 milioane de euro, în timp ce Craiova nu s-ar mulţumi cu mai puţin de 4 milioane pentru căpitanul său.

Pentru „canari” evoluează portarul naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, dar acesta poate pleca în curând fiind ofertat de Liverpool, care-l vrea ca back-up pentru titularul Alisson. Nantes este pe locul 11 în prima ligă franceză. La Nantes au mai evoluat şi alţi români de-a lungul timpului: Viorel Moldovan, Florin Bratu, Claudiu Keşeru şi Bănel Nicoliţă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.