Sport
Leo Messi, primul cartonaș roșu direct primit la Barcelona

În proporții mari, Lionel Messi se află la ultimul sezon în tricoul echipei FC Barcelona. Acesta a bifat o premieră în înfrângerea din finala Supercupei Spaniei, cu Atletico Bilbao, scor 2-3, la finalul celor 120 de minute. Argentinianul a primit direct un cartonaș roșu pentru prima dată de când evoluează la Barca. 

Pragul disperării l-a făcut pe Messi să fie eliminat în minutul 119. Acesta și-a lovit cu palma un adversar, iar arbitrul a decis consultarea VAR și nu a ezitat să îi arate cartonașul roșu lui Messi. A reprezentat primul roșu din cariera lui Messi în tricoul Barcelonei, în 753 de meciuri. Conform articolului 98 din cadrul Regulamentului Disciplinar al Ligii din Spania, citat de Abola, atacantul Barcei riscă o suspendare de patru până la 12 etape.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.