Sport
„Leii” Științei s-au reunit și sunt gata pentru cantonamentul din Antalya

Astăzi, formația pregătită de Devis Mangia s-a reunit și a efectuat vizita medicală la Policlinica Sportivilor din Bănie. De la reunire au lipsit Mezza Colli, care se va prezenta mai târziu în acțiunile echipei, dar și Dominik Glavina și Florin Gardoș. Cei doi probabil vor pleca de la Universitatea în această iarnă, având în vedere că nu au prins prea multe minute în Liga 1. 

Printre jucătorii prezenți s-au numărat: Alexandru Mitriță, Cristi Bărbuț, Laurențiu Popescu, Alexandru Mateiu, Radoslav Dimitrov, Mirko Pigliacelli, Matteo Fedele, Tiago Ferreira, Ovidiu Bic, Valentin Mihailă, Raoul Baicu, Nicușor Bancu, Alexandru Cicăldău, Renato Kelic, Andrei Burlacu, Elvir Koljic, Ivan Martic,  Isaac Donkor, Nuno Rocha, Răzvan Popa, Marius Briceag, Eduard Stăncioiu. Figurile noi ce s-au perindat prin holurile Policlinicii au fost doar tinerii fotbaliști de la echipa a II-a: Nitu, Zete, Sârbu, Buzan, Preduț și Ion. Mâine, 8 ianuarie, Universitatea Craiova va pleca într-un cantonament în Antalya până pe data de 26 ianuarie, când fotbaliștii vor reveni la Craiova și vor relua pregătirile pe plan local pentru primul meci oficial din 2019, cel cu FC Viitorul. Partidele amicale nu au fost încă stabilite de conducerea oltenilor.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.