Sport
Laude pentru Mihăilă: „Își dorea să rămână după fiecare antrenament”

Transferat pentru 8,5 milioane de euro în Italia, la Parma, Valentin Mihăilă primește laude de la un fost antrenor secund al Științei. 

Constantin Schumacher a fost antrenor secund la Universității Craiova în mandatul lui Corneliu Papură și a putut să vadă modul de lucru al lui Valentin Mihăilă: „E un băiat foarte ambițios, un copil care își dorește să își atingă obiectivele, după cum l-am cunoscut eu, cum l-am perceput eu, când eram antrenor secund. Îmi plăcea foarte mult că își dorea ca după fiecare antrenament el să mai rămână să mai facă niște lucruri. Asta e foarte impoartant pentru jucător, că își dorește să atingă un anumit nivel. Dacă nu va avea accidentări, cred că o să fie un jucător de bază și al Parmei și al naționalei României”, a spus Constantin Schumacher, la ProSport Live.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.