Sport
La baschet, mai rău ca la fotbal! Craiova, învinsă de rivala Dinamo, care era ultima!

Baschetbaliștii Craiovei au produs o surpriză mai neplăcută decât cea a fotbaliștilor lui Victor Pițurcă, pierzând în fieful marii rivale a Băniei, Dinamo, care ocupa ultimul loc în clasament, cu un singur succes. După un meci pe care l-a controlat total, Dinamo s-a impus cu 80-73, pe sferturi: 27-12, 17-17, 13-28, 23-16. 

Profitând de lejeritatea cu care elevii lui Aco Todorov au intrat pe teren, gazdele s-au desprins în prima jumătate a meciului, conducând și cu 18 puncte. Craiova a ratat primele 7 aruncări de la 3 puncte, în timp ce gazdele au transformat 4 din primele 5 asemenea execuții. Pratt, Troupe, Byrd și Laser au fost total ieșiți din mâna la acest capitol, numai Stoyanov având ceva reușite, în repriza secundă. 

La pauză, Todorov și-a trezit echipa, care a avut altă atitudine și a revenit fantastic, de la 34-50 la 51-50 și apoi la 56-52. De la 57 egal, a urmat o cădere în joc a Craiovei, iar Dinamo s-a desprins decisiv, chiar dacă pe final alb-albaștrii au reușit să se apropie la o posesie, 73-76. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Laser 18 puncte, Stoyanov 15, Pratt 11, Troupe 11, Gudul 9, Țâbârnă 4, Diculescu 3, Byrd 2, Năsturescu, Berceanu. 

Craiovenii sunt pe locul 3 după 5 meciuri, cu 8 puncte, iar următorul meci îl dispută în Sala Polivalentă, luni, 18 noiembrie, de la ora 19, contra liderului neînvins, U BT Cluj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.