Sport
Koljic și Bergodi, remarcați de LPF

FC Viitorul - Universitatea Craiova a fost duelul care a tras cortina peste etapa a 3-a a Ligii 1. Oltenii s-au impus, scor 4-1, iar Știința este singura formație cu maxim de puncte după cele trei meciuri jucate din actualul sezon. 

Evoluția foarte bună a „alb-albaștrilor” nu avea cum să treacă neobservată, astfel că Liga Profesionistă de Fotbal l-a inclus pe Elvir Koljic în primul 11: „Are un start de sezon formidabil! Cu 4 goluri în primele 3 runde, vârful oltenilor se instalează în fruntea clasamentului golgheterilor. A ajuns la 23 de reuşite în doar 37 de prezenţe în campionatul României!​” De asemenea, Cristiano Bergodi a fost desemnat antrenorul rundei cu numărul trei: „Oltenii au trecut peste şocul ratării titlului în ultima rundă a ediţiei precedente şi au pornit la drum în noua stagiune cu gândul de a nu mai repeta greşelile din sezonul regular anterior, când au pierdut multe puncte. În prezent, după 3 etape, Universitatea Craiova este singura cu punctaj maxim, iar un merit important îl are Cristiano Bergodi, cel care a gestionat  cu profesionalism momentele dificile.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.