Sport
Kakiouzis a fost prezentat la SCMU Craiova: „Targetul meu este titlul! Eu şi Ouzounidis vom face o pereche grecească de succes”

Antrenorul grec Michalis Kakiouzis va pregăti echipa de baschet SCMU Craiova a fost prezentat astăzi într-o conferinţă de presă, alături de Adrian Cosman, directorul SCM Craiova, şi Marius Toma, managerul echipei de baschet din Bănie. Tehnicianul elen a declarat că îşi doreşte să câştige titlul cu SCMU Craiova şi speră să compună o pereche de succes în Bănie cu antrenorul Ştiinţei, Marinos Ouzounidis, pe care îl cunoaşte. 

 „Sunt foarte bucuros că am ajuns la echipa Craiovei, este unul dintre cele mai frumoase oraşe din România, şi am acceptat imediat propunerea primită, mă simt deja foarte confortabil şi sper să ne îndeplinim ţelul, de a aduce fanii la sală. Vrem ca echipa să fie competitivă, iar targetul meu personal este să ocupăm primul loc. Sper să fim campioni. Ca să ajungi la titlu trebuie să munceşti foarte mult. Baschetul românesc este pe un traseu foarte bun. Il cunosc pe Marinos, cine nu îl cunoaşte pe Marinos Ouzounidis în Grecia? Şi el are obiective importante la Craiova, ştiu că a câştigat Cupa, sper să luăm trofee şi să facem o pereche grecească de succes aici” a declarat Michalis Kakioudis.

 

„Pentru sezonul următor obiectivul este să readucem suporterii în Polivalentă şi de acea trebuie să prestăm un joc de mare calitate. Vor fi numai lucruri bune şi o să vedeţi o echipă puternică la Craiova” a spus preşedintele clubului din Bănie, fostul handbalist, Adrian Cosman.

 

„Mihalis Kakiouzis are cel mai important CV dintre cei care au venit în baschetul românesc şi vrem să ne construim cu el un viitor luminos. Ne dorim un proiect, nu un foc de paie. Când el juca în Euroligă nu visam să aducem o asemenea legendă la Craiova” a spus managerul secţiei de baschet a SCM Craiova, Marius Toma.

 

În vârstă de 45 de ani, Michalis Kakiouzis face parte din categoria jucătorilor legendari ai Greciei, campion european şi vicecampion mondial. Internaționalul elen a evoluat în cariera sa la: Ionikos, AEK Atena, Montepaschi Siena, FC Barcelona, Sevilla, Efes Pilsen, Aris Salonic, Le Mans, Vanoli Cremona, Virtus Roma, SAV Vacallo Basket, AEK Larnaca, Nea Kifissia, APOEL și Faros Keratsiniou. A cucerit: campionatul și cupa Turciei, campionatul și cupa Greciei, campionatul și supercupa Italiei, cupa Spaniei, campionatul Ciprului și Cupa Saporta. Ca antrenor, le-a pregătit pe Koropi BC, în ţara natală, şi  pe Enosis Neon Paralimni, în Cipru.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.