Sport
„Juveţii”, testaţi pentru coronavirus! „Am făcut totul în nume propriu”

Mihai Rotaru a declarat pentru AntenaSport că jucătorii şi staff-ul tehnic al Universităţii Craiova au făcut testele pentru coronavirus, iar acum aşteaptă rezultatul.

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că totul a fost organizat de club şi că nimeni nu i-a ajutat cu nimic: "Am cumpărat ce a fost nevoie și am făcut testarea. Acum așteptăm rezultatul testelor. Dar am făcut totul în nume propriu, nu a existat altcineva care să ne ajute, de exemplu Liga. Cred că în două zile primim rezultatul"

 

Chiar dacă s-a vorbit despre un cantonament în străinătate pentru băieţii lui Corneliu Papură, Rotaru a dezvăluit că totul a căzut, întrucât există o stare de nesiguranţă în toată Europa: "Nu s-a putut. Am spus că, dacă nu reușim până luni, nu mai are niciun sens. După 15 mai nu se mai prelungește starea de urgență. Nu are rost să plecăm într-un loc unde nu se știe 100% ce se va întâmpla. A căzut această variantă. Am muncit la ea o săptămână, dar din păcate nu s-a putut. Ar fi fost un lucru bun să ne antrenăm împreună"

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.