Sport
Juventus Torino, al 9-a titlu consecutiv

După victoria cu 2-0 în fața Sampdoriei, Juventus și-a asigurat cel de-al nouălea titlu consecutiv.
 

Cu două partide înainte de finalul sezonului în Seria A, trupa lui Sarri a acumulat 83 de puncte și este urmată de Inter, cu 76 de puncte. Cristiano Ronaldo continuă cursa pentru titlul de golgheter și a reușit deschiderea scorului în prelungirile primei reprize a duelului cu Sampdoria. S-a făcut 2-0 prin reușita lui Bernardeschi, din minutul 67. Spre finalul jocului, Ronaldo a ratat și o lovitură de la 11 metri. Juventus mai are de jucat cu Cagliari și AS Roma.

 

În urma victoriei, „Bătrâna Doamnă” și-a trecut în palmares cel de-al 36-lea titlu din istorie. La cei 61 de ani, Maurizio Sarri a devenit cel mai bătrân tehnician care câștigă Seria A. 

 

Juventus: Szczesny; Danilo (Bernardeschi 29), De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Dybala (Higuain 40), Ronaldo

Sampdoria: Audero; Tonelli, Yoshida, Chabot (Leris 22), Augello; Depaoli, Linetty, Thorsby, Jankto; Ramirez, Quagliarella

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.