Sport
Justin Ștefan: „Totul se va decide în Adunarea Generală din 30 iulie”

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a oferit primele reacții după aflarea veștii că Universitatea Craiova mai are doi infectați, Gheorghe Ciurea și Cornel Blejan. 

”Am vorbit cu domnul Costeșin și mi-a confirmat cele două cazuri din rândul staff-ului și cel neconcludent care va fi repetat mâine, când toți jucătorii vor face un nou test la cererea DSP Dolj”, a fost reacția lui Justin Ștefan după noile cazuri de Covid-19 de la Craiova.

 

La acest moment, Dinamo nu poate fi programată. Dinamo ar putea să-și joace meciurile și după 5 august. Nu cred că o sancțiune de pierdere a meciurlor cu 3-0 este oportună acum. Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate. Vom avea o întâlnire cu reprezentanții deținătorilor drepturilor TV săptămâna viitoare și o Adunare General a Ligii pe 30 iulie pentru a vedea ce se poate face. Totul se va decide în Adunarea Generală din 30 iulie”

 

”M-am întâlnit cu domnul Bălănescu, dar discuțiile nu au atins un astfel de punct. Mai sunt de testat Iași, Sepsi și Viitorul, în rest toate testele din play-off, în afară de Dinamo, sunt negative”.

 

Conform unor  surse gsp.ro, FRF a primit un răspuns verbal negativ în dialogul pe care l-a purtat cu UEFA pe tema posibilității de prelungire a momentului în care trebuie finalizată competiția internă. Astfel, competiția play-off-ului trebuie finalizată pe 3 august. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.