Sport
Juniorii under 15 ai Ştiinţei joacă finala Ligii Elitelor!

Echipa de juniori under 15 a Universităţii Craiova va disputa finala Ligii Elitelor. Puştii antrenaţi de Alex Stoica au trecut în semifinala de la Buftea de echipa FCSB, la lovituri de departajare, scor 4-2, după timpul de joc scorul fiind egal, 1-1. Craiovenii au egalat în ultimul minut, iar în prelungiri au ratat o lovitură de pedeapsă. 

Bucureștenii au deschis scorul în minutul 16 și au ratat un penalty în minutul 66, lovitura fiind apărată de Iustin Lungu. Egalarea a venit în minutul 68, prin căpitanul Ovidiu Iepure. În ultimele secvențe ale partidei, Bană a ratat și el o lovitură de la 11 metri.

La lovituri de departajare, craiovenii au ratat primul penalty, prin Capac, dar apoi au transformat tot, iar cei de la FCSB au reuşit numai un gol de la punctul cu var. 

Golurile Științei U15 la loviturile de la 11 metri: Iepure, Cristescu și Zamfir. De notat cele 4 penalty-uri apărate de către goalkeeper-ul Iustin Lungu. 

În cealaltă semifinală, FC Viitorul a câștigat la penalty-uri, scor 4-1, în fața Rapidului, după ce în timpul regulamentar a fost 1-1. 

Finala se dispută miercuri, de la ora 12, la Mogoşoaia. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.