Sport
Juniorii Craiovei au pierdut dramatic finala Ligii Elitelor under 17

Echipa de juniori sub 17 ani a Universităţii Craiova a pierdut finala Ligii Elitelor, disputată la Buftea, în faţa Viitorului Constanţa, scor 7-6, după executarea loviturilor de departajare. După cele două reprize de 40 de minute, scorul a fost 1-1, golul Craiovei fiind reuşit de Jovan Markovic, cu o lovitură de cap, în repriza secundă, la câteva minute după ce acelaşi jucător ratase o lovitură de pedeapsă. 

Nu s-au jucat prelungiri şi s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Chiar dacă portarul Manea a apărat două penalty-uri, trei dintre colegii săi, Guţă, Pătulea şi Rezeanu, au ratat, în timp ce Niţu, Moga, Niţuică, Baiaram şi Negrea au înscris. Universitatea n-a reuşit astfel să-şi apere titlul câştigat anul trecut la Liga Elitelor under 17, însă parcursul tinerilor "lei" este unul remarcabil. 

Antrenorii Dragoş Bon şi Lucian Tilihoi au folosit în finală formula: Manea - Dobre, Rezeanu, Negrea - Niţuică, Cojocaru, Moga, Pătulea - Sârbu, Markovic, Simon. Au mai intrat: Niţu, Baiaram, Guţă, Moldovan. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.