Sport
Jucătorii Științei, dezamăgiți de rezultat: „Este frustrant”

Universitatea Craiova nu a plecat cu niciun punct din deplasarea de pe terenul CFR-ului, iar jucătorii spun că se așteptau ca echipa gazdă să se bazeze pe fazele fixe, însă unicul gol a venit chiar dintr-o astfel de lovitură. 

Din păcate pentru Craiova, jucătorii nu au fost atenți la faza unicului gol al meciului, înscris de Andrei Burcă în minutul 20. Valerică Găman a catalogat eșecul ca fiind „frustrant”: „Este frustrant pentru că știam că pe asta se bazează (n.r. faze fixe). Trebuie să mai lucrăm la finalizare, e păcat că avem multe ocazii și nu reușim să marcăm. Și etapa trecută ne-a lipsit golul, am avut ocazii multe. Din păcate ăsta e fotbalul, trebuie să înveți din el. Un meci diferit (n.r. Cupa României), se va juca într-o singură manșă, sperăm să ne calificăm”

 

De asemenea, Nicușor Bancu a declarat: „A marcat Burcă în prima repriză dintr-o fază fixă dintr-o neatenție a noastră. După aceea, am avut câteva ocazii, nu am reușit să egalăm și am pierdut în seara aceasta. Sperăm sa ne luam joi revanșa (n.r. în Cupă). 

Ținând cont de meciurile pe care le-au jucat, erau și mai obosiți ca noi, trebuia să profităm. Din păcate am făcut un meci slab azi, nu știu de ce.  Trebuie să ridicăm capul să ne gândim la meciul de joi pentru că în cupă este un singur meci și trebuie să îl câștigăm, trebuie să ne calificăm mai departe”, a declarat Bancu după meci.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.