Sport
Ivan Martic: 'Craiova e un mic Napoli, fanii sunt incredibili, nebuni după fotbal'

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Ivan Martic, a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului italian Gianluca di Marzio, că s-a simţit excelent la Universitatea Craiova şi că a fost impresionat de fanii olteni, pasiune ca în Bănie neîntâlnind nici la Verona. Jucătorul de 30 de ani a caracterizat Craiova drept un "piccolo Napoli". 

„La început nu eram foarte convins să mă duc în România, eram reticent, dar după două-trei zile am ales să semnez, şi datorită antrenorului italian Devis Mangia, care mă dorea cu adevărat acolo şi îi mulţumesc. România s-a dovedit o surpriză extraordinară. Am fost foarte impresionat de campionat, dar mai ales de clubul Universitatea Craiova. Acolo fanii erau incredibili, toți erau nebuni după fotbal. Nu am văzut niciodată atât de multă pasiune, nici măcar la Verona, e un mic Napoli acolo” a declarat Ivan Martic.

Jucătorul elveţian de origine croată a revenit în ţara natală, la FC Sion, după cei 3 ani petrecuţi la Universitatea Craiova şi a fost integralist în toate cele 3 meciuri din noul sezon din prima ligă elveţiană, echipa sa acumulând până acum 2 puncte.

Ivan Martic a mai jucat în Elveţia pentru St. Gall şi Schaffhausen. Ivan Martic a mai evoluat în Italia, la Verona şi Spezia, şi înainte de a venit la Universitatea Craiova a câştigat eventul în Croaţia, cu Rijeka.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.